Artikel Nuenense Krant

Voorspeelavond pianoschool Noortje

Twee keer per jaar, in de zomer en de winter, organiseert Noortje Sluyter voor haar pianoleerlingen een voorspeelavond bij Pianohandel Van Hoorn op Ekkersrijt in Son.

Afgelopen vrijdag 29 juni was het zover: een muziekavond voor en door leerlingen van alle leeftijden en allerlei niveau’s, waarbij er al vaak op tijd wordt begonnen met het instuderen van de te spelen stukken voor een zo goed mogelijke presentatie.

Enthousiast publiek
Ondanks de warmte was er een grote opkomst en konden de spelers rekenen op een zeer enthousiast publiek. Tijdens de pauze werden er verschillende vleugels en piano’s uitgeprobeerd, dit werd door onze gastheer toegejuicht, er was keuze genoeg. Het was leuk om zoveel muziekstijlen voorbij te horen komen, na afloop kregen de spelers een hartelijk applaus, een mooie roos als bedankje en de mogelijkheid tot het maken van een groepsfoto.

Plezier staat voorop
Al meer dan 25 jaar werkt Noortje, naast haar baan als vaste organist in de kerk van Breugel, als pianodocent in Nuenen en Venray, waarbij het plezier in het muziek maken voorop staat. We kunnen met trots terugkijken op een geslaagde avond, als afsluiting van een mooi lesjaar.

Alvast een fijne zomerperiode toegewenst en wilt u meer info, kijk dan op www.pianolesnuenen.nl.

Foto: Ming Jiang/De Nuenense Krant
Origineel: klik hier